Categorieën

iDEAL + Verzenden
Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internet bankieren. Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL besteld? De volgende werkdag in behandeling! Het gebruiken van iDEAL is bij Stofzuigerartikelen.nl volledig gratis! Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.

Onder rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele verzendkosten rechtstreeks aan de medewerker van DHL/TNT, op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Houd er rekening mee dat een zending onder rembours hogere verzendkosten met zich meebrengt.

Vooruitbetaling + Verzenden
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaal bedrag zelf overmaakt op onze rekening, het rekening nummer is Iban: NL66 INGB 0004202327 t.n.v. M. Raedt te Zevenbergen.
Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het webnummer uit uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen de volgende dag in behandeling genomen.

Bezorgen binnen Zevenbergen + kontant / pin betalen
Binnen de plaats Zevenbergen is het bezorgen van uw bestelling gratis! Na onderling overleg wordt uw bestelling aangeboden. Betaling is kontant of per pin. Na ontvangst van de bestelling nemen wij met u contact op wanneer de bezorging plaats zal vinden. Bezorging buiten Zevenbergen is mogelijk. Wij bezorgen in alle plaatsen die in de gemeente Moerdijk liggen. Voor bezorging buiten Zevenbergen wordt € 4,95 doorberekend. U kunt uw bestelling plaatsen via onze website.

Afhalen (na telefonisch overleg) + kontant / pin betalen
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. U heeft dan natuurlijk geen verzendkosten. Afhalen is alleen mogelijk na telefonisch overleg en het onderling afspreken van een tijdstip. Betaling bij afhaling is kontant of per pin. U kunt uw bestelling plaatsen via onze website.

Vooruitbetaling buitenland
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaal bedrag zelf overmaakt op onze rekening, het rekening nummer is Iban: NL66 INGB 0004202327 t.n.v. M. Raedt te Zevenbergen. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het webnummer uit uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen de volgende dag in behandeling genomen. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.