Categorieën

Download algemene voorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Stofzuigerartikelen.nl gevestigd te Zevenbergen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 20046745. Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Algemeen
Als u bij Stofzuigerartikelen.nl artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

Prijs
Alle prijzen zijn in Euro's en inclusief 21% BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten en prijswijzigingen.

Verzendkosten
Binnen Nederland
Bij bestellingen binnen Nederland worden verzendkosten in rekening gebracht. Dit is € 5,95 per zending!

Buiten Nederland
Bij bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land.
Wij zullen ten aller tijden de klant eerst informeren over de exacte verzendkosten naar de des gewenste bestemming.
De verzendkosten voor een rembourszending zijn € 14,00 extra op de verzendkosten per zending!
Bij bestellingen binnen Nederland boven de € 50,00 zijn er geen verzendkosten. Wordt een rembours zending geweigerd of niet opgehaald op het servicepoint dan worden de gemaakte kosten alsnog aan u doorbelast.

Uw bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per email met uw besteloverzicht en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

Betaling
Betaling geschiedt vooraf of onder rembours. U kunt betalen met iDeal of vooruitbetaling per bank op rekeningnummer 420.23.27 tnv. M. Raedt te Zevenbergen o.v.v. uw webnummer wat op uw orderbevestiging staat. Bij een rembourszending betaalt u wanneer een medewerker van DHL het pakketje bij u komt afleveren. In overleg is het voor bedrijven mogelijk om op rekening te betalen. De betalingstermijn is dan binnen 14 dagen. Hebben wij uw betaling na 14 dagen nog niet ontvangen dan gaan wij een incasso bureau inschakelen. De extra gemaakte kosten hiervoor zijn dan voor uw rekening!

Annuleren
Elke bestelling mag, zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd. Hiertoe stuurt u een email naar info@stofzuigerartikelen.nl. Uw annulering zal door ons per email bevestigd worden. Indien u uw geannuleerde bestelling al heeft voldaan, zullen wij het bedrag zo snel mogelijk op uw rekening terugstorten.
Stofzuigerartikelen.nl kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een klant weigeren.

Leveren
De door u bestelde artikelen worden in de regel binnen 3-7 werkdagen na het ontvangen van uw betaling geleverd.

Retourneren
U het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst de bestelling te retourneren. Wij verzoeken u dit per e-mail te melden aan info@stofzuigerartikelen.nl Deze mail zal door ons worden bevestigd met vermelding van het retouradres. Uw bestelling dient ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking aan Stofzuigerartikelen.nl retour te worden gezonden.
Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij het betaalde bedrag aan u terug storten. Speciaal bestelde artikelen worden niet retour genomen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Stofzuigerartikelen.nl gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Klachten
Hebt u over onze artikelen een klacht, schroom dan niet om dit kenbaar te maken via info@stofzuigerartikelen.nl.

Aansprakelijkheid
Stofzuigerartikelen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door onze verkochte producten.

Copyright
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

In alle gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, beslist Stofzuigerartikelen.nl.
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze webpagina en/of website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Stofzuigerartikelen.nl.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies